Ratsastuskoulu

Tervetuloa!

Ratsastuskoulumme toimii Vaasan Hubertus ry:n tallilla upeissa ja turvallisissa puitteissa. Käytössämme on täyspitkän maneesin lisäksi iso estekenttä ja pienempi kouluratsastuskenttä. Panostamme pienryhmiin ja kokonaisvaltaiseen ratsastajien valmentamiseen. Korostamme erityisesti hyviä hevostaitoja ja turvallista , hevosystävällistä opetusta. Meillä kaikki ovat erityisiä , arvokkaita persoonia, hevoset ja ihmiset!

Ratsastustunnit

Vakiryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua kilpailuihin sekä valmennuksiin ja heille on lukukauden aikana tarjolla muitakin kiinnostavia koulutuksia ja tapahtumia alennettuun hintaan. Vkonloppuisin pyrimme mahdollisimman usein järjestämään mm. Estevalmennuksia kaiken tasoisille ratsastajille. Myös kouluratsastajille on tarjolla valmennuksia ja kilpailuita. Irtotunteja on myynnissä niille, jotka haluavat harrastaa epäsäännöllisemmin. Nämäkin ryhmät ovat pieniä, maksimissaan 4 ratsastajaa. Ryhmissä ratsastaville järjestetään hevoshoitokursseja eri aiheista alennetulla hinnalla. Lisäksi tarjotaan mahdollisuus erilaisiin merkkisuorituksiin. Tuntimme ovat varattavissa Hopotin kautta. HUOM! Kaikkien säännöllisesti tunneilla ratsastavien toivotaan liittyvän Vaasan Hubertus ry:n jäseneksi, muutoin ei voi suorittaa hoito- ja ratsastusmerkkejä tai osallistua harjoituskilpailuihin. Jäsenyys takaa myös kattavan vakuutuksen sekä Hippos-lehden.

Esteratsastus

Meille turvallisuus on ensisijalla, joten hyppäämään pääset pikkuhiljaa taitotasosi kasvaessa. Toki jo talutustunneilla alamme harjoitella kevyttä istuntaa ja puomien ylitystä. Ratsastuskoulun hevosilla voit opetella alkeet , mutta halutessasi hypätä isompia esteitä tai valmentautua intensiivisemmin, autamme sinua eteenpäin harrastuksessasi. Usein tämä tarkoittaa vuokra- tai oman hevosen hankintaa. Mietityttääkö oma tasosi? Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan harrasteratsastajan polkuun ja tutustumaan, mitä eri taitotasot pitävät sisällään.

Hoitokurssit

Jäseneksi

Jotta saat täyden vakuutusturvan ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin tai merkkisuorituksiin, tulee sinun liittyä Vaasan Hubertuksen jäseneksi. Jäsensihteerinämme toimii Anne Leppälä anne.leppala@netikka.fi Ratsastusseuramme nimi on Vaasan Hubertus ry Jäseneksi voit liittyä täällä:

Arvomme

´

Eläinrakkaus

Meillä eläimen hyvinvointi on aina ensimmäisellä sijalla. Kaikki toimintamme on hevosystävällistä ja käytämme koulutuksessa positiivista vahvistetta.

Turvallisuus

Me haluamme , että meillä kaikki tuntevat olevansa turvassa. Tämä tarkoittaa sekä fyysistä että psyykkistä turvallisuutta. Tallimme on kiusaamisvapaa alue. Tallilla on aina aikuinen saatavilla ja seuraamme aktiivisesti myös lasten ja nuorten some-käyttäytymistä. Turvallisuus on myös ratsastustunneillamme tärkeimmällä sijalla. Saatamme joskus vaikuttaa tiukkapipoisilta tylsimyksiltä, kun emme anna esimerkiksi hypätä esteitä ennen riittävän taitotason saavuttamista. Meille lasten ja hevosten turvallisuus on asia, josta emme tingi.

Yhteisöllisyys

Kaikessa toiminnassamme tärkeintä on lämmin talliyhteisö, jossa jokainen on yhtä arvokas ja erityinen omana itsenään. Osallisuuden kokemus ja tunne hyväksytyksi tulemisesta on kaikkien oikeus. Tallilla voi turvallisesti jakaa ilot ja surut. Hevosen selässä kaikki ovat samanarvoisia, niin myös meidän tallilla.

RoutaRatsu Oy

0401891440

Kuulankatu 15 65230 VAASA