18.5.2023

ALKEISKURSSIT

Alkeiskurssimme alkavat aina turvallisen tallikäyttätymisen ja hevosen käsittelyn opettelemisella. Tutustumme hevoseen eläimenä ja opettelemme ymmärtämään sen kieltä. Lisäksi opettelemme hoitamaan hepan ennen ja jälkeen ratsastustunnin.

Lapsille järjestettävässä toiminnassa panostetaan monipuoliseen liikkumiseen ja tunnetaitojen oppimiseen. Tottakai opettelemme myös ratsastamaan, mutta ennen kaikkea haluamme kasvattaa terveellä itsetunnolla varustettuja lapsia, jotka luottavat omiiin taitoihinsa , osaavat toimia ryhmässä ja innostuvat myös oheisliikunnasta. Tallin lähimetsä tarjoaa upeat mahdollisuudet luontoliikuntaan ja tottakai menossa mukana rohkeat ponimme.

Halusitpa sitten oppia taitavaksi hevosenhoitajaksi tai kehittyä kilparatsastajana, meillä saat vahvan pohjan ja tuen harrastuksellesi!

Kesällä 2023 on tarjolla Lasten päiviä, jotka sopivat ensikertalaisille tai jo alkeistunneilla ratsastaneille. Arki-iltaisin pidetään alkeisratsastustunteja, mutta parhaiten alkuun pääsee osallistumalla Lasten päivään. Voit osallistua vaikka kaikkiin Lasten päiviin, niissä oppii aina lisää.

Lasten päivinä opetellaan ponin hoitamista, satulointia, suitsien laittamista sekä turvallista käsittelyä. Opettelemme taluttamaan ponia ja säätämään jalustimia sekä satulavyön. Olemme mukana tallin toiminnassa, jaamme heiniä ym kivaa ja mielenkiintoista. Joskus saatamme irtohypyttää poneja tai treenata agilityrataa. Harjoittelemme monipuolisesti hevostaitoja, jotka antavat varmuutta ja taitoja myös ratsastustunneille.

Viikkoratsastustunnit ovat myynnissä Hopotin kautta. Voit varata tunteja, jotka ovat nimellä ”Lasten alkeistunti”. Hopotin linkki on tässä ja olemme siellä nimellä Vaasan Hubertuksen Ratsastuskoulu. Jos hopotin käyttö tuntuu haastavalta, vastaa hopotin chat todella nopeasti ja tarvittaessa voit kysyä meiltä neuvoa.

https://hopoti.com/stable/VaasanHubertuksenRatsastuskoulu

Alkeistunnin voi myös tilata kaverin kanssa sopivana päivänä, jos aikataulut eivät muuten sovi.

Voit myös halutessasi suoraan osallistua heinäkuussa järjestettävälle lasten ratsastusleirille.

Kepparitunnit ovat myös oiva keino opetella ratsastusta ja hevosten käsittelyä! Niitä suosittelen kokeneemmillekin ratsastajille lajitaitoja ja fyysistä kuntoa tukemaan.

Lisäkyselyt ja varaukset milla@routaratsu.fi

4.6.2023 klo: 10-14 LASTEN PÄIVÄ Hinta: 59e

10.6. klo: 10-14 LASTEN PÄIVÄ Hinta: 59e

11.6.2023 SUURI KEPPIHEVOSTAPAHTUMA näyttelyt, estekilpailut, kouluratsastuskilpailut ym

19.6.klo: 10-14 LASTEN PÄIVÄ Hinta: 59e

15.6.2023 klo: 10-14 KEPPARILEIRI Sisältää TUNTEET HUKASSA-metsäseikkailun keppareilla. Retki mukautetaan myös vanhemmille lapsille sopivaksi. Leirillä treenataan kouluratsastusta ja hypätään esterataa . Hinta: 59e Lisäkyselyt ja varaukset milla@routaratsu.fi