6.9.2015

Maailman paras talli

Sitä Hubertus on ja ratsastus on maailman paras harrastus. Viime päivät meillä on ollut niin hauskaa, kun olemme harjoitelleet esityksiä Nouse Ratsaille-päivään. Tänään sitten pääsimme esiintymään ja esittelemään lajiamme ja ihanaa talliamme yleisölle.Martti sai kunnian avata päivän junnujen kantaessa Hubertuksen lippua. Minä ja Nicholai olimme Phantom of the Opera Ulla ja Barrichello parinamme. Tiina ja Sanna esittivät kouluratsastuksen hienouksia upeilla hevosillaan ja Alexandra sekä Ida näyttivät, miten uskalikot hyppäävät esteitä. Junnut olivat tehneet hauskan viestin ratsastuskoulun hevosille ja lopuksi kaikki innokkaat pääsivät kokeilemaan ratsastusta. 

  
Tallisopilla oli avajaiset ja Nicholai sai tietenkin vaikka mitä uutta asustetta ja itsellenikin tilasin uudet ratsastushousut.

  
  
 Kaiken kruunasi Pohjanmaan pelastuslaitoksen palomiesten vierailu. Reippaasti palomiehet kisasivat toisiaan vastaan tehtäväradalla ja niukkaan voittoon kiisi Team Martti Ponipowerin siivittämänä. Hevosen selkäänkin miehet kipusivat Nouse Ratsaille-päivän kunniaksi.

  
  
Olin taas tänään niin onnellinen meidän ihanasta seurasta ja hevosistamme, että meinasin pakahtua. En pysty selittämään, miten kivaa tämä ikuisen heppatytön elämä on. Ratsastaminen on edelleen ihan yhtä hauskaa kuin silloin kolmekymmentä vuotta sitten, eikä puheenaiheistakaan huomaa vuosien kuluneen. Edelleen joka kerta riemastun, kun näen auton ikkunasta jossain aitauksessa hevosen ja huudan samoin kuin pikkutyttönä :”Hevonen!” ja yleensä vielä rodun siihen perään. Rakastan tätä lajia ja erityisesti hevosia, mutta täydellistä tästä tekevät yhtä sekopäiset ystävät, joiden kanssa yhdessä olemme Vaasan Hubertus, maailman paras ratsastusseura!