25.5.2014

Historiallinen päivä!

Oli uskomattoman hieno kokemus ja suuri kunnia avata tänään Hubertus Horse Show ja vihkiä uusi maneesimme. HHS oli menestys ja koko päivä täynnä naurua, yläfemmoja ja kuoharilasien kilistelyä.

Tässä avajaispuheeni, jota jännitin koko viime yön:

”Usein kuulee puhuttavan , ettei Vaasan alueellinen yhteistyö onnistu, koska Mustasaari ja Vaasa eivät vedä yhtä köyttä, kaksikielisyys on ongelma, eikä löydy yhteistä tahtoa. Olen kuullut monesti myös, että ratsuihmisten yhteistyö on mahdotonta.

Vaasan Hubertuksen jäsenistö koostuu vaasalaisista, mustasaarelaisista, suomenkielisistä ja ruotsinkielisistä ja pahinta kaikesta: suurin osa meistä on naisia ja kaikki ratsuihmisiä! Miten tämä porukka voi saada mitään aikaan yhdessä?

Helposti ,sillä me olemme ratsastajia. Ratsastuksessa kaikki perustuu yhteistyöhön ja yhteiseen tahtoon. Yhteen hiileen ratsastajien on ollut pakko puhaltaa, sillä yhteiskunta ei tue harrastustamme, vaan olemme aina joutuneet rahoittamaan hallimme itse. Vaasan Hubertus nyt jo toista kertaa. On vaadittu lukemattomia talkootyötunteja, rautaista tahtoa ja ennen kaikkea yhteishenkeä, jotta vihdoin pääsen sanomaan sanat, joista koko viime talvi haaveiltiin:

Vaasan Hubertuksen puolesta toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi juhlimaan uuden maneesimme avajaisia ja nauttimaan Hubertus Horse Showsta.
Tulette näkemään monta hienoa esimerkkiä yhteistyöstä hevosen ja ratsastajan sekä ratsukoiden välillä. Toivottavasti pystymme välittämään teille ylpeyden, ilon ja yhteenkuuluvuuden tunteen, joka seurassamme vallitsee! ”

KIITOS!

Lisää kuvia osoitteessa:
http://kalmolaskos.kuvat.fi/kuvat/2014/Hubertus+Horse+Show+25.05.2014/017.jpg